västkusten.

jag börjar förstå de där som alla pratar om. charmen på västkusten. de små gulliga husen, de moderna jättevillorna, de små mysiga krogarna och de hippa uteställena. fast jag ska inte erkänna att jag tycker om allt med de. tror jag är mer för västkusten när jag får vara ensam där. i lugnet. men jag är alltid mer för det. att bara umgås med folk jag älskar, inte en massa fulla rika snubbar som tror de äger världen.

ett dygn har spenderats hos caroline i torekov. vi har ätit en massa och gått runt och tittat på hus. hus är min stora passion, det finns alltid så mkt att se. så mkt att grubbla över.

har precis äntrat malmö och kommit hem till mitt lilla hem. ska sova snart, kroppen är trött. jobba 9 till halv 6 imorn. sen direkt till mys födelsedagsfest! ska bli skoj!

ciao!

rädd

jag hatar att vara rädd. inatt regnade det och åskade. jag låg i mörkret och kände mig liten. mitt i min ensamhet ringer det på min telefon, som öppnar grindarna där nere,  och jag väntade absolut inget besök. då var jag riktigt rädd. föreställde mig de allra värsta, som någon som ville komma åt mig och spriga fram till min dörr och skjuta itu den..
eller någon som skulle ställa sig utanför min dörr och skrika. öppna.
mina föreställningar gjorde mig rädd. vad mkt enklare det hade varit om jag inte varit ensam. haft en famn att krypa upp i. men det fanns inte..

äh. jag är löjlig.

idag ska jag fixa saker. som att ringa samtal och sånt. sen ska jag till läkaren med min mage. och sen ska jag träffa therese på stan för hon ska shoppa skor. sen kommer nog carline och joinar på en bar. kall öl!!!

hejsålänge!

vänner som sätter guldkant när livet är fantastiskt.

jag är så fruktansvärt lycklig just nu. allting känns bara så enkelt och det känns som allt kommer bli så bra. nästan för bra! jag trivs så bra ensam för med så många vänner behöver man ingen kille som ändå beter sig som skit.

håll tummarna för mig att jag får hyra ut min lägenhet ett år i andra hand. vill behålla den, den är ju faktiskt mer och mer mitt hem nu. min borg.
går det inte så går det inte. inte mkt att göra åt saken. men det hade underlättat! faktiskt.

igår och idag har jag, caroline och therese myst på kvällarna. det finns inget bättre. att bara ha någon att finnas till med när klockan blir sent.

och min chef är en grym människa! han gör att jag känner mig stolt över mina planer och över mig själv. och jag har mitt jobb kvar, även om jag lämnar skåne. great!

nej, dax att somna in. i skymningen.

ciao!

rött te

jag gillar att dricka rött te. varmt är gott även på sommaren.

midsommar har bestått av:
-massor av fisk av alla dess slag
-massor av snaps, öl och vin
-massor av jordgubbar med grädde
-massor av bad i sjön
-massor av skratt och dumma skämt
-massor av kramar

det har varit helt fantastiskt.

men nu ser jag bara fram emot allt som komma skall.

imorgon blir de jobb, sen bär de av till torekov.
mysa med caroline.

ciao!

glad midsommar!

image253

ha de toppen!

lite aktion, mkt aktion!

om jag skulle börja filosofera över allt jag gör, tänker och vill skulle jag kunna skriva ett drama i 500 sidors ordningen. det hade ju varit väldigt dumt att skriva en så tjock bok om något man vill för de känns som de är bättre att använda tiden till att göra de. genomföra drömmar en efter en.
min första dröm i livet var nog att våga ta för sig och våga känna. de lärde jag mig fort.
min andra dröm var kanske att resa iväg själv.. och de har jag gjort.. barcelona och schweiz. alldeles hjälplös på egna ben. ingen som hör ens tårar, så jag lärde mig snart att skita i att gråta och vara glad istället. för det gav så mycket mer. för vem bryr sig om en person som ser ledsen ut och inget vågar. den personen flyter lätt förbi. vill man nåt får man kämpa för det. varken pengar eller vänner kommer gratis. de är som en belöning.
min tredje dröm var att hitta någon att leva med, för att lära sig leva ensam är en konst och viktigt men att leva två är också en konst. mycket svårare om jag får erkänna. ur min synvinkel iaf. jag har provat och provat, lite som att prva glass i varje land man kommer till har jag provat att leva med någon. men det verkar inte funka. och jag har verkligen inte gett upp. men långsamt rinner bägaren över. man tar så mycket skit, som faktiskt bara gör en starkare.
min fjärde dröm är att har gjort allt, varit överallt, ha massor av vänner, vara framgångsrik och ha massor av heta älskare.
min fjärde dröm hoppar jag någonstanns innerst inne aldrig blir sann. för något måste man ju sträva efter. och någonstanns är faktiskt trygghet nr ett i prioritering.

mycket text lite aktion.

mer aktion nu då:
jag var i oslo och blev kär, i stan!
jag ska flytta dit!
jag skrev på kontrakt och ska arbeta på skanska som tjänsteman en månad i sommar. sjukt coolt!
jag ska tjäna pengar i oslo för att sen resa med min kära LISA!
jag ska åka till blekinge imorn och fira midsommar och borde verkligen sova nu.

ciao!

kär i livet

livet är grym just nu. så ska de alltid förbli!

en fantastisk helg tog slut och en underbar resa till oslo börjar närma sig!
och denna gången är de på riktigt!
jag ska utomlands.. inte så långt men tillräckligt!
ska få träffa silje och min lisa! ser såååååå häääääär mkt fram emot de!

så imorn blir de stranden hela dan o sen packa o tvätta på kvällen!

fucking fab!

gå till cuba cafe, de är de bästa jag gjort på länge!

pusshej!

what am I?

sitter här, klockan börjar bli sent. har börjat bli en nattnjutare. en som kommer hem efter galajet och fortfarande är pigg. som igår, kom hem halv 2 på natten och tände ljus och gjorde god varm choklad på riktig kakao och socker vis! det är så underbart, att sitta uppe ensam och njuta av natten! natten är den bästa tiden. musik och ljus är så mycket vackrare då/nu.

damien rice låt "cold water" är helt fantastisk just nu. tror jag ska sätta mig och lyssna på den ett antal gånger.

image252

en kanske inte så smickrande men glad och lycklig bild på mig och mina två carolinare!!! Även en helena som knappt syns, henne tycker jag också om!

Imorgon tar Caroline exaken, stort! det ska firas!!

ciao!

3 glada linda på en gång!

30093-251

30093-25030093-249

Tre glada linda på en gång! laddad för utgång!
imorn är de sveriges nationaldag!
puss

alla borde älska miss li!

miss li är fantastisk!

jag målar skor blåa, de blir grymma!
har rensat gaderoben idag. många fynd, hehe!

nu ska jag snygga till mig och dra och träffa några vänner på möllan!

och mina nästa mål i livet är
- att leva fattig
- att skaffa mig en man
- att lära mig ligga stilla i solen
- att börja tänka igenom att jag faktiskt klarat mitt första år som vuxen individ på en högskola
- att inse att allt är så sjukt bra!

och gul kiwi is the shit!

Puss på er!