snart oslobo

klockan är halv åtta, det är torsdagkväll. jag är klar med allt. packning, frukosten är klar, jag är nydushad. ja, allt är gjort. nu ska jag bara lägga mig i soffan och slappa. för imorn kl 6 går mitt tåg till oslo. klockan halv tre blir jag oslobo på riktigt.

så skönt att känna ett sånt, yea, allt är fixat. inget mer kan göras.

det ska firas med en riktigt skoj helg med massor av tjejer. längtar på er!

vi hörs när jag får min dator, om ett tag alltså!!


kramas!

danmark!

helgen har spenderats med min fantastiska familj i danmark. vi har bott i ett hus på norra själland precis vid havet och det har varit en sån där lycklig semester man bara drömmer om!

nu har jag några dagar på mig att fixa allt som ska fixas. har bokat resa till på fredag kl 6 på morgonen. sen är jag oslobo.

skitkul!

ciao!

kanon

allt är bra. jag har flyttat hem till tjörnarp igen, och rensar bland saker jag sparat.

nästa vecka bär det av till oslo. yea!

ciao!

sura

jag kan ju tipsa om att börja lite innan med att städa ur lägenheten. jag började ikväll och ska lämna min lägenhet kl 0900 imorn. har massor kvar men ska gå upp tidigt imorn ist.

livet är surt just nu, jag är trött på alla människor som är sura och trista. och fula. jag mår egentligen väldigt bra men idag rann allt över. jag grät efter att mannen på statoilmacken tutade på mig. när det var jag som gjorde rätt. DIN IDIOT. de finns så många idioter. tyvärr. jag vill inte träffa dom mer. jag vill bara umgås med de jag känner tilltro till. de som jag tycker om, och som tycker om mig! alla andra skiter jag fullständigt i.

de är synd att en mässa ska ta kol på människointresset. 65000 besökare har de varit, alla kanske inte har varit hos oss, men nästan alla. galet många människor.

imorse kom ett positivt äldre par in och var så sjukt glada och moderna. jag sa till dom att det var underbart att se så glada människor. de tittade på mig och frågade: är inte alla de?!
tänk om alla varit som dom.

man lever en gång, det är inte lönt att gå och sura.

nu ska jag försöka somna in i all denna magstress. och packa mitt pick och pack och lämna malmö imorn.
faktiskt ska de bli skönt. jag vill hem till landet och rensa upp i mitt liv. och sen vill jag så mycket mer.
men det tar vi en annan dag!

puss och gonatt!

bada

fredrik tycker om att bada. han älskar att bada. idag när vi badade sa han att han egentligen borde varit en fisk. tur att han inte är det! en blå korallfisk skulle han varit. en bra blå korallfisk.

stört många människor på mässan idag. och en av tio är trevliga! haha, sjukt.

har sett beck ikväll. gastkramande.

känner mig som en riktig mes idag. först är jag rädd för maneterna i havet, sen för att somna ensam efter en beckfilm. jag säger då de... =)

en veckas jobb till. och jag får låna fredriks bil. är jag lycklig!

JAG ÄR LYCKLIGAST I VÄRLDEN!!

ciao!

negativ/positiv

helt av naturen är vissa människor negativa/positiva. en del har väldigt svårt att se det som är bra andra har svårt att hitta fel. en del har fruktansvärt många fördomar. synd om dom. faktiskt.

jag jobbar på trelleborgs bomässa nu i 3 veckor och här finns verkligen bevis för detta! vi har inredda hus som ikeainredare har gjort och det är visningsvillor. alltså har man det inte så hemma, det är en ispirationskälla!
ändå är det vissa "hemska" personer som klagar de första de gör. skåpen är för högt (du kan flytta dom om du flyttar in), de finns ingen soffa (köp en!).  jaja, jag ska inte klaga för då är jag lika hemsk själv.. men de är konstigt!

HEJA POSITIVITETEN!!

o ha en bra fredagskväll!

paus

det blir paus nu. med allt. vill bara leva. det tar på krafterna.

så hej så länge!

zurich i mitt hjärta!

jag älskar schweiz. verkligen. det är ett fantastiskt land!

vi har
-ätit massor av god ost
-krängt choklad
-druckit många öl
-myst med alla våra underbara vänner
-dansat till house en hel natt
-åkt båt och massor av tåg
-vandrat och badat i en alpsee

denna semestern behövder jag mer än jag trodde, tyvärr ruinerade den mig. men man lever en gång. och den enda gången vill jag ha de så sjukt bra!

och det har jag!

längtar på oslo nu. längtar bort på något konstigt sätt.
känslan av ensamhet som slår en när man umgås med någon dygnet runt är dum.
den retas med mig.

imorn är det min första dag på skanska!
jag ska ge allt!

ciao!