min kropp

jag är helt fix and fertig. ganz. hela min kropp värker och jag stannar hemma från festligheterna inatt. bra linda! det är "pridefest" inatt, och det hade varit så sjuuukt skoj, men min kropp säger som sagt nej!

blev massa mys igår, och då menar jag mys som med någon! helt lovely! gick upp tidigt imorse, åkte hem och städade och lagade mat till alla!

klockan 12 kom min familj och sen 1400 kom hela tjocka släkten. och vi fick plats, och det blev helt sjukt mkt sötsaker! fick massa bra inflyttningspresenter, bla fett mkt pengar på bla ikea och lagerhaus. yea!

sen stannade mamma, pappa och bröderna och vi åt hämtemat precis. nu ska jag lägga mig och läsa boken "djävulen bär prada" som jag också fick idag!

imorgon är det sovmorgon och sen plugg hela dagen!

puss o natti!

after work

gillar läget nu. allt är skoj. livet är en fest!

skolan mellan 800-1200. sen käkade vi en jättegod lunchbuffe på amore! satt ute i solen och njöt! efter det var det plugg på orkanen som var dealen. vi satt till halv 5. maha, jag & mårten gick sen till st gertruds och drack en fira att det är fredagöl! och då fick man buffe i priset! mums, så 2 gånger buffe idag, inte helt fel *ler*!

nu ska jag snabbt städa min lägenhet, för imorn kommer hela släkten. sen ska jag se idol och käka godis och sen åka bussen till therese och caroline. vi ska dricka öl och "kanske" gå ut! blir nog nice!

puss hej!

seg

shit, de blev riktig fest igår trots allt. haha, hade jättekul! förfesten här var verkligen riktigt nice, sen stack vi till kåren och jag träffade folk jag kände. det enda trevliga med kåren, annars får jag mest panik på de stället. riktigt högstadiedisko feeling!

nu ska jag slappa, borde räkna matte men de känns mest skitsamma.

puss hej!

en vacker bild

30093-169

 en vacker bild för den vintertokige. jag fullkomligt älskar snön, allting blir så mycket vackrare då. så njut!

gonatt!


22

det finns en låt med bad cash som jag brukade lyssna ihjäl mig på. nu blir jag snart själv 22 och det är helt enormt. shit, 22 år gammal. inte för att de känns gammalt mest för att det var så stort en gång i tiden. då, när jag är 22. nu är jag de, eh, snart... konstigt.

blä, spyr på vår matte. pluggar & pluggar men kommer ingen vart. fast livet är mest fettösmedvetslös! & typ imorgon ska jag få min  kamera! äntligen.

puss hej!

högskola

att gå på högskola är ett kapitel för sig. jag är ständigt helt proppad med information och just nu (klockan 2148) är jag helt färdig. ska däcka i min säng när jag skrivit detta. livet är fantastiskt men det är så sjukt intensivt så hela jag skriker till ibland. det är en skyddad med samtidigt orolig värld. att varje dag veta exakt vad man ska göra, allting är verkligen planerat in i minsta detalj. det finns inga "ta dagen som den kommer". helt sjukt. men samtidigt helt okej. just nu har jag verkligen bara analys a kursen i huvudet. den finns där när jag somnar och den finns där när jag vaknar. och sen räknar jag på den hela dagarna. yea. fast jag intalar mig själv ständigt och jämt att det är detta jag vill. men jag vet ju inte. jag menar, vem vet. egentligen?
och jag tycker ju det är kul, att lösa problem. och jag vill ju jobba med hus. le!

min mage svider och mina mandlar dunkar. dax att krypa ner, börjar 800 imorgon och går till 1600. sen efter skolan ska jag sitta kvar med matten. mitt liv är så sjuuukt kul just nu. men på onsdag, då blir det fest!

sov gott, puss&kram!

oslo

shit, jag beställde precis en resa till oslo! whi!

åker den 2a november och är borta över helgen! ska hälsa på underbara Silje. det var så sjukt länge sen vi sågs, ska bli sjukt kul =)

jaaaa!!!

tonight

mår ganska bra, gick nyss upp. och det är så sjukt störigt, för i min lägenhet blir det inte mörkt. så jag fick ligga med en svart tröja för ögonen hela morgonen. bah, det är ju mest uppenbart när man som igår går och lägger sig klockan 5. för då sover man ju nästan bara när det är dag.

kb igår var toppen, kb slår aldrig fel. fast det var mkt folk, och folk som man inte tror ska gå på kb. fast det är ju skoj, ändå. tror seriöst jag ska skicka ett mail till någon på kb och klaga på att de använder glas av glas. det enda man gör när man dansar är att störa sig på allt glas som fastnar på ens skor. sticky spelade bra musik nästan hela tiden, yea!

nej, nu ska jag plugga matte och sen bara slappa hela kvällen!!!

puss hej!

une année sans lumiere

musik:

figurines- race you
peter bjorn and john- young folks
veronica maggio- nöjd
scissor sisters- I don`t feel like dancing
billie the vision and the dancers- ask for more
the reconteurs- steady as she goes
the arcade fire- une année sans lumiere
arctic monkeys- scummy
belle and sebastian- the bluea are still blue
hot chip- playboy
cursive- sierra

ikväll blir det vinkväll hos en åsa, och sen drar vi till kb. som alltid, men det är ju alltid lyckat så varför inte. har sjukt ont i magen, får se hur länge jag kan stå ikväll. men jag vill festa så jag skiter i vilket.

möllan idag på förmiddagen, frukt & grönt. så nice! jag älskar malmö mer & mer för varje dag!

ha en toppenkväll, rocka fett!

pusshej!

tomt

livet känns bra tomt ibland. matilda ringde nyss från zurich, de satt i en park i stan och drack öl. den saknaden jag känner nu kan inte beskrivas med ord. det var en så fin tid, jag saknar allt och alla så sjukt mkt och det blir så uppenbart när man pratar med någon man älskat så starkt. för det var vi då, där. awh.

kvällen var mys med mat och vänner, dax att sova nu. blir en lång men skoj dag imorn!

puss hej!

quiet heart

Lyssnar på kent, helt sjukt vad alla känslor kommer tillbaka. på en & samma gång. det är blandning av vackra och hemska känslor. av känslor att inte duga, av känslor att älska allt.
att vara ung är inte lätt, och hela min ungdom är kent. varje låt och varje text finns det minnen till. det är fint, tycker jag. just nu lyssnar jag på quiet heart och det är så sjukt underbart vackert.
kyssar, tårar och en sjuk vilja.
känner för att stanna kvar i dessa tankar en stund.

fast just nu trivs jag så sjukt bra med livet, det har jag nog iof alltid gjort men just nu är allting så toppen! många vänner runt mig, ett aktivt liv och jag får lära mig något nytt varje dag. informationen verkar aldrig ta slut. det finns så otroligt mkt man kan veta. som bara snurrar runt där ute.
idag har jag tex lärt mig vad en invers är. inte för jag vet vad jag ska ha den kunskapen till men ja, det är en häftig känsla. att det finns så mkt man kan lära sig.

nog filosoferat (eh, stavas de så?) nu ska jag se på tv och tänka efter. som alltid. och sen somna som den lyckliga människa jag är. för att vakna tidigt imorn och njuta av att det är fredag.och jag skulle ju inte säga nej till manligt sällskap denna helg, men du gör ju som du vill. det är ju ett fritt land, eller?!

"Sommartid
Jag är tystnaden och vinden
Mitt land är ditt land, allt är fritt
Sommartid
Jag är lyssnaren som, som tårar
mot din kind
Min dröm är din...

Så länge hjärtat mitt slår
så minns Jag dig när
Du stack ett hål i min Kevlarsjäl
Och så blev Du mitt sår
och Jag blöder ihjäl
Kom gör ett hål i min Kevlarsjäl"

tschuss!

im pablo

billie the vision är ett evigt tjat i mitt huvud. typ den enda musik jag lyssnar på just nu. det är så mkt jag just nu!

idag har jag vatt flitig, pluggat matte mellan 800 och 1700. shit. men vi tog en välförtjänt lunch från saluhallen som vi alla åt i stadsparken, i solen! helt fucking underbart! min klass är riktigt nice!

åh, nu är det typ helg, imorn har jag bara en lektion mellan 800 och 1200. och så ska vi bygga färdigt friggeboden.. =)

nej, ska göra pannkakor nu, yea!

puss hej!

same shit

nu har jag beställt tröjan från asos, plus en hel del annat jag ville ha!! får bli nästa månads lyx! grymt fina tröjor, beställde de i både vitt och grått! åh, längtar!!

saknar folk, ska sova snart!

imorgon är det mattesatsning som gäller, plus att jag ska träna efter skolan. SKA!

ha de!

puss hej!

middag

kom hem för en kvart sen, ska sticka nu igen. jobbat på friggeboden hela dan. skitskoj!
nu ska jag till carro för vi 2 och therese ska laga mat! nice!

är trött och sliten och ist för sovmorgon imorn har vi en extrainsatt lektion i anayls a. jippie, eh nej.
skolan tar verkligen på krafterna, men idag har vi mest målat och spikat, älskar det!

nya elle kom med posten, mmm!

ha en bra kväll, puss hej!

slå el kyssa?!

30093-168


jag skulle gärna ha denna grymt snygga tröja på mig just nu, så skulle jag cyklat till dig din idiot. och sen vet jag inte. kanske skulle jag slå dig eller skulle jag kyssa dig. detta känns iaf helt sjukt. och tröjan är från
asos!

idag har jag varit snickare, alla byggingengörer skulle bygga en friggebod. och det var faktiskt inte det lättaste. hammra är riktigt skoj, men efter typ 1000 spik tröttnar man lite. kul dag, blir mkt bättre sammanhållning i klassen när vi gör praktiska saker.

har städat och donat här hemma. längtar efter min kamera, vill ta kort på hur här ser ut. den har fortfarande inte kommit. mest skit. ja, städat va de ja. vattnat och gjort vid alla mina blommor och sånt.. så fint här är nu, synd att jag är ensam. men orka engagera sig. fast schemat för resten av veckan är fullt, och alla kvällar är typ bokade. så det känns tryggt, så när du ringer så har jag ändå inte tid, ha. äh.

ha en bra kväll!

pussohej!

val

nu är det avgjort, eller alla har iaf röstat. nu ska jag följa valvakan med spänning. plus att jag ska se filmen "vad kvinnor vill ha" på tv3. kass film, men jag pallar inte med nåt annat.

imorgon ska vi bygga en friggebod, haha! SKITKUL!

pusshej!

internetfri helg

ska sova nu, sen ska jag köra en sjukt intensiv och seriös helg. för att göra det lättare för mig själv. för att kunna ignorera tankar. och sortera dem.

imorgon ska jag upp tidigt, sen blir det en internetfri helg, ska äta gröt och träna, hämta min kamera som jag inte orkade hämta idag. efter det bär det av hem för att fira mamma som blir 45. vi ska bowla allihop och pappa ska laga mat!

på söndag är det morfar som ska firas, länge sen jag såg hela släkten, så det blir nog mys!

nästa vecka får bli som den blir. awh, saker går mig på nerverna. allt är så bull.
kanske flyger till en annan planet. eller nåt.

men ha det toppen!!

pusshej!

sova länge

gick och la mig 10 igår och har sovit till nu. mmm.

men jag stör mig på en del, svårt att tänka ut vad du vill. eller om du menade vad du sa.

jag börjar min dag med glass. haha, så kass.

ikväll blir det tjejkväll, ska hämta min kamera sen, så det blir en tjejkväll som ska fotas!!

ha en bra fredag, nu ska jag till skolan och räkna matte.

puss hej!

anna ternheim

jag lyssnar på magiskt vacker musik, har tända ljus och trodde en viss person skulle höra av sig. men skit i det då.

melankoliskt.

gonatt

yea

ibland tar livet vändningar. tror det är en sån vändning nu, vi får väl se. om inte annat mår jag grymt bra. tvättar och städar för fullt.

festen igår va toppen, förfesten blev dock lite lång. var på kåren klockan 1 och de stänger kl 2. haha, men det var kul ändå. och imorse när jag vaknade ville jag så sjukt gärna cykla och bada. men det blev inget.

dagens musik: the knife

dags att göra äppelkräm. mums!

puss hej!

party

ikväll är det kåren och jag ska ha förfest, men det verkar inte som det kommer några. hoppas iaf minst det kommer en *ler* för jag har lust att festa!

jag vill ha min kamera, nu finns det ju så mkt att fota. bah!

var på sopstationen idag, och gjorde några fynd! bla ett par riktigt snygga "lite för små" herrskor. men de fick komma med hem med tanke på att de kostade 10 kr. plus en sjukt snygg grön polo och lite hemmasaker.

nu ska jag duscha av mig, och hoppas att någon dyker upp snart!

puss hej!

lite väck

tar mig en välförtjänt sovmorgon imorgon. efter alla mina tankar och förvirrade dagar är jag helt slut. dagen igår resulterade i att jag skickade ett mail om ett au-pair jobb i schweiz. helt sjukt, jag vet. men det är ju bara ett mail som visar ett intresse. för jag kommer ändå inte åka. tror jag. dagen idag resulterade att jag gick upp till vår syo/kurator på TS. ingen människa jag rekommenderar men det hon sa var klokt. det jag sa var kanske mindre klokt. men, who cares. pallar inte bry mig om andra mer. från och med nu är det bara jag som gäller.
och här bjuder jag på två vackra bilder. i väntan på att min kamera ska komma hem från sin semester i polen. nu tänker jag sova och tänka på saken. som man så vackert kan säga.

30093-161

30093-160

puss hej

grubbla

jag är i en konstig fas i livet just nu. går runt och grubblar om hur sjukt allt är i världen. om hur orättvist och läskigt stort allt är. och jag känner mig så ensam och liten. just nu.
sånt brukar dock gå över men det är läskigt vad medveten jag blir ibland.
vi pratar om oändlighet i analyskursen. vad är oändligt, jag vill veta. nuuu.
sen vill jag veta vad jag gör här, varför jag finns?
och varför så många människor är så sjukt ytliga och vissa så enormt förstående. varför?
önskar ibland när jag gick här i staden att det bara kom någon och tog min hand och visade mig vägen. vägen till det rätta och berättade alla svar. svaren på det rätta.
men sen inser jag också att det inte finns något det rätta. att det bara är jag själv som kan ta ansvar för mina handlingar. att det bara är jag själv som bestämmer hur långt jag vill gå.
var jag vill vara, vad jag vill bli.

jag är alldeles alldeles ensam om att vara jag.

så sjukt läskigt.

storstad/landet

nu vägrar jag storstan, ska slänga ihop en väska och åka hem till mitt hem på landet. jag älskar storstan med alla människor och så, men det finns ändå något med hemma, lugnet, skogen. människorna!
jag älskar att vara på landet, saknar min familj och nu ska jag skynda mig!

30093-159
en bild som jag tagit på vårt hur från förrförra vintern.

puss hej

fredag

jag är på topphumör, helt sjukt trött men det är inte ens lönt att tänka på de. för ikväll och resten av helgen är mest fest! jupp! skoj!

måste ta på nåt snyggt och sticka på förfest, så ha en nice fredagkväll!

PUSS HEJ!

I only dance when I`m naked

min kamera är fortfarande i polen, stackare. alltså inte för att den är i polen utan mest för att den inte får va här och fota allt nytt som händer i mitt liv just nu. jaja. thats life!

är sjukligt trött, men det känns som det kvittar. vill färga mitt hår. i en mysig höstig färg. får väl göra det i helgen. och idag köpte jag böcker till skolan, 1300 spänn, bara så. skitfuckedup. åh.

på lördag blir det nog allt lite fest, hoppas jag!
eller åker jag hem till tjörnarp, får se.

nej, nu ska jag idiotstäda här. för sen när carro kommer hem halv 7 ska vi äta middag. tack & lov att carro finns!!!

och texten som är rubrik är en billie the vision låt, yea!!

puss hej!

livet leker

livet känns helt underbart och min klass är sjukt nice! matten är kanske inte lika nice, men vem bryr sig när man är färdig om 3 år.

idag cyklade vi malmö runt i grupper och hade kul, många skratt! sen badade vi på kallbadhuset och åt sen middag med lärare och så på white shark! vilken dag, är helt slut!

måste sova, föreläsning imorgon kl 800 och min förkylning verkar aldrig vilja försvinna.

puss hej och gonatt!

bier

en timme på mig, att duscha och klä på mig mkt kläder. vi ska antagligen vara ute ikväll och jag förbereder mig på det värsta. ska ta med mössa och vantar!

-glöm nu inte ölen! som står på kylning!

önska mig en trevlig kväll!

puss hej!



telefon

så mysigt, martin (min bror), caroline och mamma har ringt ikväll. bara för att fråga hur det gick idag och så. det är så underbart. att ha folk som älskar en. det är det viktigaste för mig, att folk bryr sig och att jag får bry mig om dem. mmm!
ni är bäst!!

så, min första dag som blivande akademiker. yea! jättekul, jag känner mig tom mer motiverad nu än tidigare. klassen verkar toppen och det är en salig blandning av människor. lovely!
det blir en fullspäckad vecka, med många föreläsningar och fester! oj, jag kommer vara trött i helgen.
sen efter denna veckan ska jag bli sjukt seriös och plugga för fullt. har redan ringt en tjej om begagnade böcker. för att lägga pengar på nya böcker när man kan köpa begagnat är det dummaste jag hört! *ler*

imorn är det skola hela dagen och sen grillning (hoppas på bra väder) med min nya klass på kvällen!!

ha de toppen!

puss hej!

misshapes

för er som precis som jag älskar att sitta och titta på folk ute i världen. samla inspiration och finna ideer. här kommer ett tips:
misshapes
klicka er in på datum och här finns så sjukt mkt folk med grym stil!

jag vill också vara grym men just nu sitter jag här och dricker te och försöker bli frisk. denna veckan får jag inte va sjuk, imorn är det upprop och sen börjar ju skolan och på onsdag är de fest igen!

nej, dax för lite kexchoklad!

puss hej

besök

igår var jag och carro och några killar som var bjudna på förfest på inkonst. det var supernice och vi hade riktigt trevligt! jag hade högklackade boots på mig och fötterna var helt döda när jag kom hem vid 4 inatt.

carro bor nu i malmö, yea! jag är så grymt glad över att ha henne här. ska väl över och hjälpa till lite ikväll!

klockan 3 kommer johanna (kusin), miguel och benjy hit på besök! måste nog gå och köpa nåt vi kan fika på. men jag kan ju inte äta med min förkylning som satt sig i munnen. så det är mest skit.

puss hej!



brännboll

nu drar jag på brännbollsturnering på ribban! hoppas på:
-nice folk
-inget regn

har min nya rutiga hood på mig, den är så fin!

puss hej!

nattens önseoutfit!

om jag skulle gått ut på klubb inatt hade jag velat ha detta på mig!!

30093-156
30093-157
30093-158

alla bilder kommer från
urbanoutfitters som fantastiskt nog snart öppnar sin butik i Köpenhamn!
jag vill dit, innan jul! yea!!

katt

ibland när jag sitter här ensam i min lägenhet längtar jag nåt grymt efter en katt. någon som finns där!
här kommer (kanske något fjolligt men skitsamma) ett par bilder på min favoritras, ragdoll heter den. vackraste kattrasen som finns, enligt mig! alla bilder har jag hämtat på
blocket




så underbart söta!

nu blev de ingen utgång, dax att se lite tv och sova!!

gonattpuss

pablo

alla billie the visions låtar handlar om en pablo, undrar vem han är?

mina ögon sviker och idag fick jag laga min broccoli som jag längtat så på! jag älskar broccoli!!!

träffade tjejen som ska gå min utbildning idag, hon är söt! vi fikade och gick sen en sväng på stan.
köpte lite saker som jag inte kan bestämma om jag vill ha eller ej.
jeans som var grymt snygga, mörka och precis sånna jag velat ha länge. jaja.
sen en lång grå kortärmskofta, med en svart polo under och en rutig hoodtröja.
sjukt nice.

nu sitter jag här och kan inte fatta varför inte jannike hör av sig. vi skulle ut ikväll men jag vet fortf inte ett skit.
om inte annat somnar jag nog snart, eller så blir det sent inatt. mig kvittar det!

ha en mysig helg!!
puss hej!