analys

jag gillar matte och en person. eller det finns många personer jag gillar men speciellt en just nu. och jag har analys matte tenta imorn, det ska bli lite kul faktiskt. att få se hur mkt man verkligen kan. integraler och kvadratkomplettering känns som inbakat i all annan kunskap i huvudet just nu. tänk att min hjärna kan ta emot så mkt som den gör. det är coolt och imponerande.

måste sova snart, så jag är redo att göra mitt bästa på tentan imorn. sen  är det akutpacka som gäller. flyttar på onsdag och har inte packat ett skit. good.

ha de bäst

pusshej!

mitt livs första tenta

så, nu är den första tentan över. och snart är det nummer 2, på måndag heter tentan analys a och det är inget kul alls med det. *ler* lever på skolan nu och det enda som är viktigt är mat och sova. känns som jag är på en öde ö och håller på att få en kris. eller nått.

måste sova nu, awh.. klockan är mkt.. imorn blir en lång och tråkig dag. men det är mest skitsamma. jag har kul ändå. om någon fattar. livet är ju kul, fast det är tråkigt.

sov gott, puss hej!

postal service

the postal service är ett sjukt bra band. och jag tänker nog sova snart. natti!

skor.

30093-195

gillar dessa. en massa. kanske skulle anmäla mig till den där halva priset halvtimmen på onsdag eller när de var på la redoute. för då skulle de bara kosta 800 eller nåt. fast pappa sa precis åt mig att vara lite realist, och jag vill nog hellre göra vid i min nya lägenhet!


andas

shit, det är mkt nu. min livs första tenta är imorgon, och den andra är på måndag. jag ska flytta om typ en vecka och åka till oslo samma helg som jag ska flytta. haha. och sen måste jag hitta någon som kan flytta in här. panik.

fast det är tråkigt att inte ha något att göra så jag njuuter *ler*

imorgonkväll blir det nog kåren, för att få tänka på något annat. måste börja packa. shit...

puss hej!

ung&dum

hittade en gamal bild på mig som jag gjort om för många år sen. ibland har man sådanna dagar då man längtar tillbaka. jag menar, allt var ju mkt lättare då. och världen kanske kändes ännu mer komplicerad om sjuk i huvudet. men det beror nog bara på att man blivit gamal och insett att det blir inte bättre än så här. grubblar mkt nu, fast det finns inte tid för det. 2 tentor närmar sig med stormsteg. tänker på allt som händer i världen och som jag inte kan göra något åt. alla barn som svälter och alla sjuka människor som bara skjuter andra. och här lever jag, skyddad och instängd i verkligheten Sverige som iof är ett toppenland, men ibland undrar man.


djuphet, närhet. ge mig lite het, vad det nu kan vara.
ge mig en klapp på kinden, ett; det här fixar du.
så ska jag ge världen en tanke, en nyckel
en nyckel till allt fint jag fått uppleva
i mitt såkalladeliv som är så sjukt bra
egentligen.

ge mig
ge dig
så ger vi oss
och lyssnar på musik.
right!

30093-194


jag lyssnar ihjäl mig på I`m not ready to make nice. säg till mig att sluta.
nä, plugg.

puss hej!

nei

JAG PALLAR INTE MER: det finns så mkt annat som är roligare. så det blir en paus.

puss och ha de nice!

Green light

lyssnar på nya låtar med Marit Bergman. ska snart åka buss till Carro för att följa med henne på bostadsmöte. har inte fått något gjort idag, somnade pga tandvärk och så vaknade jag nyss. shit. och jag pallar inte med matten längre. varför finns den? tur jag inte valde att bli matematiker.

igår såg vi en film som hette "shooting dogs". den handlade om folkmorden i Rwanda. väldigt verklighetstroget och fruktansvärt. alltid när jag ser dokumentärer vill jag hjälpa till. men hur? och den handlade mkt om hur FN gör fel i sådana sammanhang. hur fåniga deras soldater på plats är, hur de måste följa alla regler. det var mkt dödande och plågsamt dödande (inte bara pistolskott) och det var mycket blod men klart en sevärd film. inget för den känsliga dock. men jag lärde mig ett och annat och det är alltid bra.

ha de bra!

puss hej!

blommor i oktober

30093-19330093-19230093-19130093-190

igår var både bra och dålig. mysigt att vara hemma hos pappa hela dagen. när mamma kom hem körde vi till lund och åt, för vi skulle hälsa på farmor. och hon mår verkligen inte bra. hon är så liten och ynklig. men ett leende finns det där, tack&lov. med en aning sorg i hjärtat körde mamma och pappa mig till Åkarp där vår klassfest skulle va. vi var 5 från min klass. yea, bra uppslutning (ironi). det var okej. och vid halv 12 fick jag skjuts ända hem till dörren av en tjej som var på den andra festen i samma hus.

vaknade tidigt idag, var och tittade på lägenheten, den kan bli jättefin! sen tränade jag men ist för att gå på ett band en timme gick jag snabbt igenom kroppen och sen gick jag från aq-va-kul hem till östervärn. det är en bit, men i detta underbara väder kändes det helt lugnt!

nu ska jag plugga och ikväll hoppas jag på en puss!

ha de toppen!
puss!

klassfest

idag har jag sovit länge, förundras varje sekund av hur tyst här är hemma. tystnaden är grymt mkt vackrare än kaoset hemma i Malmö. fast ändå längtar jag tillbaka, redan. haha!

pluggar, för snart är det min livs första högskoletenta. ih.

i eftermiddag åker vi till lund för att hälsa på farmor, länge sen sist.

sen kör mamma och pappa mig direkt till klassfesten som vi ska ha ikväll!
ska bli trevligt!

puss hej! trevlig lördag!

&

& faktiskt så saknar jag dig. bara så alla vet. & jag ska tänka på dig nu när jag somnar!

yea right!

ge mig lite kläder, så blir jag lyckligast i världen. det är sant!

idag när jag fick en trisslott av mamma var jag nästan helt säker på att jag skulle vinna. men attans, det gjorde jag inte. haha!

men önska kan man ju...

Här kommer kvällen önskelista!


30093-18830093-18730093-18930093-186

allt från fantastiska
urbanoutfitters!!!

sov gott!

puss&kram!

fika

det är något i mig som är bra. jag vet vad det är. en liten glädjesak som gör mig lycklig. som får mig att vilja snurra ett varv och le!

nu ska jag fika, med "någon" och sen ska jag hem till mamma och pappa. ska bli mys!

puss hej!

race you

har mkt att organisera innan jag kan somna. och det ska jag göra nu, för jag är trött!!

fick en fantastisk måltid av Tuben! han är grym!

spagetti med räkor och en avakado & gräddfil sås och ruccula, tomat och rödlök sallad! mmm!

Lånade en skiva med Damien Rice och var så lycklig och förväntansfull, så kommer jag hem nyss och upptäcker att det inte finns någon skiva i. Bah!

Imorn är det upp tidigt som gäller, oh nej.

sov gott, natti!

helt sjukt

fick nys om en lägenhet idag, ringde företaget som hade den och damen jag fick prata med var jättesöt! Håll alla tummar för mig!!!

ikväll blir det middag med carro, tuben och åsa! mys! vi ska lyssna på radio!

imorn bär det av till tjörnarp, vill hem till alla!

puss hej!

sushi

okej, jag ska käka sushi för andra gången i mitt liv. ser mer framemot människan jag ska äta sushin med. om ni hajar?!

och härmed låtsas jag att jag är frisk. pallar inte mer. så ha en bra kvälL!!!

pusshej!

The Blower`s Daughter

Damien Rice - The Blower`s Daughter

ungefär världens vackraste låt. jag kommer in i en annan värld och ögonen tåras bara jag lyssnar på början av låten. den är fantastisk!
Lyssna på den!

igår hade jag & mamma ett långt samtal om stress och vad stress kan göra. för jag blir aldrig frisk, går i en dvala och har ont i kroppen alltid. mår dåligt och får utslag på armar & ben. för jag vill vara med på allt, vill inte missa något. och så blir det för mkt. men nu har jag varit konstant lite sjuk i typ 2 månader. men det blir aldrig nåt stort, hade varit mkt bättre om jag verkligen blev sjuk och sen frisk men nej. bajs.

och allt händer samtidigt, det är så mkt i mitt huvud just nu. vänner, fester, massa skola, annat engagemang på skolan, kärlek. allt. helst av allt skulle jag bara vilja resa bort en månad helt ensam. bara finnas till. tänka efter.

så filosofiskt detta inlägget blev. nu ska jag städa och fixa lite härhemma. och framför allt ta det lugnt. andas!

puss hej!


festen

Carolines inflyttningsfest var toppen! Alla hade riktigt trevligt och jag lärde känna jättemkt trevliga människor!! Lite trångt, men det var bara mysigt. =)

30093-180
Caroline gör vid sig! Stress.

30093-181
Matti, Sara och jag! Är så glad att jag kommer ihåg namnen *ler*

30093-184
Folk i köket, för Carro har ju så stort kök, eh nä. Observera den snygga
disktrasan!

30093-183
Åsa & Carro! sött!

30093-182
Tuben & Lina!!!

30093-185
Fest!



hemma hos mig!

Nu blir det äntligen ett hemma hos linda reportage! Tyvärr lite rörigt, men jag är en sån människa som älskar röra, bara det inte är skitigt!

Här är det stora rummet!

30093-175

30093-174

30093-176

Här är en bild från köket, som egentligen är rätt stort men det var så skitigt där så det tar vi en annan dag! Bilden med smycken är frå toaletten!

30093-17930093-178

Min hall är en kaos, men I kinda like it!

30093-177


Så, ta hand om er!

Puss hej!


world, hold on!

lyssnar på radiomusik jag tycker är helt okej, tycker inte det finns mkt bra men några guldkorn finns det allt!

bob sinclair- world hold on
bo kaspers- i samma bil
gnarls barkley- crazy mf

ikväll blir det jättefest och jag ska ta massor av foto!

nu ska jag till drottningtorget och köpa frukt.

mår bättre, ungefär sovit ett dygn och måste sova igen när jag kommer hem, men det verkar inte vara nåt mer än att jag är utkörd. trött, stressad, ja allt det där.

puss hej!

ps. solen skiner i malmö!

ute

i onsdags satt vi på möllan och nu när jag äntligen fått min kamera ska jag visa ett par bilder!

30093-170

30093-172

30093-171

en kamera utan bildstabilisator är inte så bra när man ska fota ute och skapa den där pubkänslan, men någorlunda blev de ju iaf *ler* och om jag hade tagit fotona med blixt hade hela stämningen förstörts. så det är så!

ha en trevlig fredagkväll, jag är sjuk och ligger hemma...

imorgon blir det hemma hos reportage!

puss hej!



A man from Argentina

nu ska jag vila, och njuta av att analys kursens inlämning är färdig. nu är det i princip helg, och jag ska göra massa skoj saker. ikväll ska jag till möllan med vänner och imorn ska vi till Ikea tidigt och shoppa lite. dessutom fyller jag år. yea!

så ha de nice, puss!

dagens

Dagens händelse: Jag är lagom sjuk men beslutar mig för att ändå cykla till föreläsningen i analys och efter den sitta kvar en stund. Innan klockan 1700 måste jag dock ha tagit mig ut till frihamnen för att hämta min kamera på DHL. Sagt och gjort, halv fem börjar jag cykelturen och utan varken bakskärm eller bra humör når jag äntligen mitt mål. Och det var längre än jag trodde. Min vita regnjacka är inte längre vit och mitt ansikte liknade nog mer en havsstorm än ett rent nysminkat face! Då möts jag av en stor port som säger att godsutlämning är mellan 800-1630. Shit, men jag frågar och får tillslut komma in. Väl inne möter jag en kille (man, eller vad man nu ska kalla honom). Han börjar direkt att snacka och vi pladdrar på. Han skrattar lite åt min svart "egentligen vita" regnjacka och frågar tillslut om han ska skjutsa mig hem med cyklen bak i hans van. haha, visst. Men jag säger nja och får mitt paket. han försvinner och när jag väl kommer ut regnar det verkligen helt sjukt mkt. Så när jag ser honom och han säger; de regnar lite. Då ger jag mig och får skjuts ända hem till dörren. Det finns fortfarande gentlemän även år 2006. Det ni! På vägen hem snackar vi på, han är rolig och lättsam och tillslut frågar han om han får lov att vara fräck nog att bjuda mig på fika någon dag. Eh. jag börjar pladdra på om hur trött jag är på killar just nu och det hela slutar med att vi är rörande överens om att både tjejer och killar mest är svin. Haha! (Dagens!) När han väl ska släppa av mig här hemma frågar han igen och jag tar mig i kragen och säger; är det okej om jag svarar nej, för det är väl bättre att vara ärlig! Men tack för skjutsen! (*ler* tjejer är också svin, nu är det så) Och jag slapp ju cykla hem i regnet och fick dessutom en trevlig pratstund med någon jag aldrig träffat förut och definitivt aldrig kommer träffa igen.

Tack för mig!

s

idag är det söndag. ugh. jätteskoj!

jag är sjuk, måste sova nu. så gonatt!

puss