helg

detta blir en intensiv helg, kul.

-ikväll ska jag ha 5 tjejer här på middag. håller på att städa & duka. mysigt! vi ska äta massa plockmat. ska göra marinerad kyckling med vitlök i ugnen, massa sorters sallader och annat gott! till det ugnsbakat bröd och salta kex. blir nog toppen!

-på lördag ska jag verkligen försöka plugga på dagen. så jag sen med gott samvete kan gå ut & se band och dricka öl! vi ska till tempo!

-söndag är sista dagen på detta året. och det ska firas här i malmö med goda vänner!

lyssnar just nu på världens grymmaste låt! franska låten som va nån slags mobilreklam för ett tag sen. hon sjunger om olika sätt att ha sex. det är en bra låt!
tog nyss en runda ner till stan, ville shoppa underkläder. och så blev det! nu slipper jag tvätta så ofta!
min bror bodde här inatt, han är mys! vi fick besök av kusin emma igårkväll! sen såg vi heartbreak hotel och åt massor av godis. idag har han & jag gått på stan. han köpte en fin kofta!

nu är det dukning, kyckling i ugnen och riskokning på g samtidigt!

ha en trevlig helg!

pusshej!

året 2006

året 2006 börjar närma sig sitt slut.

vad hände?

i början av året var jag fortfarande helt överlycklig av att vara i Sverige igen. gick mest & njöt. började läsa fysik b på komvux i höör och åkte i slutet av januari ner till min "dåvarande" käresta i Schweiz för en månads skidåkning. när jag tänker tillbaka var det en ohållbar kaosartad situation. jag ville endast hem, och även om det var trevligt med så mkt skidor var det "med glädje" jag lämnade landet och for direkt till Paris "chinon" med natttåg. gick rundor som en yr höna i paris morgondis, gud vad jag minns den morgonen. det kändes konstigt att helt plötsligt vara där. liksom. jag letade mig från norr till öst och tog ett tåg till flygplatsen där jag skulle möta upp kusiner & annat folk. och det mest otroliga är att man hittar varandra! sen hade vi brått för att hinna med nästa tåg ut på landet. det var helt otroligt vackert och en dag nästa år ska jag lära mig franska! sen var det barnpass i en dag och massor av god mat och massor av vin. jag fick influensa och den önskade trippen in till paris city fick bokas av. när jag kom hem till svea igen var det extremt mkt fysik som skulle tas igen. men jag klarade kursen och var överlycklig! sen gick sommaren i väntans tecken, även om det hade varit konstigt om jag inte kommit in på den önskade utbildningen. och det gjorde jag! sommaren var mest bara arbete! jobbade som en idiot på en fin restaurang. det var kul men jobbigt. tjänade massor av pengar som gick åt *ler*. en del konserter hanns dock med. flyttade till malmö i augusti! älskade livet! mkt fest & festival! kände inga människor så när carro också flyttade dit i september var lyckan fullbordad! tyvärr har vi haft alldeles för mkt att göra båda två, men tryggheten att ha varandra nära är alltid det bästa! skolan började och det var toppen! lärde känna nytt folk och en planerad resa till oslo fick ställas in eftersom jag akut bytte lägenhet. fick en etta mitt i stan, förstahandskontrakt! kunde inte säga nej. så resan till oslo får bli i början av 2007. i september träffade jag "han". och den sena hösten gick i kärlekens tecken! sen var det jul och det är dax att börja vänja sig vid att säga 2007. men det låter bra. 2006 var det året jag blev 22, nu kan det bara bli 23. logik!

nu ser jag fram emot en vår utan flytter (det är trots allt ganska jobbigt). jag se fram emot en massa kärlek och att få umgås en massa med alla vänner.

lovely.

vilken bra dag. har fått alla behov tillfredsställda. hela dagen har tillbringats med den jag tycker mest om. vi har ätit massa god mat på olika restauranger, gått rundor i en mysig stad och kyssts (& sånt). dessa underbara dagar borde vara fler. du är finast!

imorn bär det av till malmö, hem igen! om jag inte blir mer sjuk förståss, för då stannar jag här ett tag till.

puss

okej, nu är det snart vår

det har nog aldrig hänt att jag redan på juldagen börjar längta efter den ljumma våren. för jag ser fram emot en händelserik vår i malmö, med havet som närmsta granne. och vinden och fester & strosa runt och plugga. och allt sånt som hör till. fab!

fast jag har verkligen njutit av att vara hemma nu, jag har träffat alla gamla nära & kära och ikväll blir det juldagsdisko (haha) på jägers i höör. yea right!! det enda som känns som en anledning att gå dit är den antagligen jättetrevliga förfesten som goda vänner annordnar på golfklubben!

gårdagen firades som överallt, med allt som jag inte ens behöver räkna upp. klockan tolv inatt kom vi hem till ekenäs (mitt hem) och delade ut julklappar till mamma, pappa & bröder. jag fick massa fint. =)

idag är det nog den slappaste dagen detta året, och jag har verkligen ingenting att göra. kanske går ut & fotar lite. det är ju trots allt sol från en klarblå himmel!

njut, snart är det vår!

puss

kola

kola som i julgodis.

har jag gjort idag.

& tillskott i familjen i form av 2 kaniner (som vi ska ta hand om tills julafton för att småtjejerna inte ska fatta).

har vi fått just nyss.

fest blir det ikväll.

med gamla nära & kära vänner! eller nåt.

saknar dig som ... (nåt jobbigt).

gör jag nu.

& nu är det snart jul.

på riktigt.

puss.

saknar

saknar dig redan. hur överlever man flera dagar utan den man vill vara med mest hela tiden. för åh vad jag tycker om dig.

måste hem nu, pappa måste göra brasa och jag måste ha en massa kramar. och jag måste äta, sjukligt hungrig. har tröttnat på att göra mat, så jag äter ingenting istället. idag har jag druckit julmust. ja. eller nä.

hej

god jul

ugh, sista fysikupg klarad för detta året! gud, min kropp börjar långsamt återhämta sig efter denna sjukt intensiva höst. gud, jag har inte ens hunnit tänka efter om detta är rätt. så nu kl 4 åker jag hem till landet. ska verkligen bara gå om kring, sova, äta och umgås!

-orkar knappt sitta upp, trillar ihop. awh...

mamma bakar lussebullar hemma!

ha en fantastisk jul!

pusshej!

figurines

lyssnar på musik med figurines. riktigt bra! sitter med fysiken, sista redovisningen imorn, så skönt!

och nu ska jag ut på stan och leta efter de perfekta julklapparna! känns faktiskt lite tungt & jobbigt. sen åker jag hem och firar julledighet på riktigt. måste dock plugga men de känns inte lika jobbigt när man inte är tvingad att cykla till skolan var dag.
ska göra lussekatter och kola. för det är de godaste!

ikväll blir det julkonsert med Niklas band i Lund! =)

puss!

i jul.

frågorna och svaren hänger inte ihop
jag vill ha min lyckliga kärlekshistoria
idag imorgon men också när jag är stel&rynkig
jag vill äta middag och ha tristessen
med samma person alltid
kanske det tråkigaste man kan önska sig
men det är av ren & skär lycka
över dig
för du är fantastisk
fast du inte vet det
fast jag försöker tala om det varje dag
och fast du lyssnar medans du låtsas inte höra

så var hör vi hemma?
i en mörk och dyster värld får man göra mycket
för att få verkligheten att glänsa
och den glänser nu
över dig&mig

i jul

pengabrossan

lyssnar på nya skiva med moneybrother, skitbra! dåligt av mig att inte gå på konserten i fredags, verkligen. men min famlij var och åt middag i min lilla lägenhet sen körde de mig till "han den där" som jag tycker om!

jag måste köpa julklappar i veckan, var ute i fredags en snabb sväng med min Caroline! men jag hittade bara massa jag själv ville ha. köpte bla svinsnygga stövlar!!

ska jobba imorn, pengar =)

musik är det bästa. och "han" som sitter i köket och pluggar när jag sitter framför tv:n. jag lever här nu, det är mkt bättre att vara med någon än att vara ensam. idag har jag sovit, badat badkar, gått en runda och njutit av havet och regnet (jag lovar, för livet är ju så sjukt bra) och ätit! äta var på tiden, det är så segt att äta själv. 2 är toppen, och maten blir ju tom god!

glöggpuss!

våfflor

mmm, vad gott de hade varit att äta våfflor. =)

jag har lösenordsskyddat, för jag vill egentligen inte ens behålla min blogg men för att kunna skriva av mig ändå har jag gjort så.

är förbannad och arg. orkar inte med mer. allt känns mest jobbigt just nu. skulle behöva äta men orkar inte göra mat.

längtar efter dig så sjukt mkt, skulle behöva dig nu. för att stabilisera.

hej

jag (orkar inte mer)

jag är helt sjukligt trött, ska sova nu. har jobbat alldeles för mkt och har alldeles för mkt i skolan nu. stress stress, yea! längtar till jul men de känns mest jobbigt nu med så mkt som måste fixas. vill också fixa till min lägenhet nu, måla och skruva upp saker. vill rensa och dona. vill umgås med folk och orka festa. men just nu orkar jag ingenting. och fysik imorn kl 8.00 känns ju väldigt lockande. =( men men, jag ska nog ta mig i kragen & ordna upp mitt liv. brukar ju funka. och jag har ju allt jag behöver, så egentligen finns de ingenting att klaga på (mer än att jag är trött då). så sov gott!

hann iaf äta en pizza med Caroline efter jobb idag, skönt! har saknat henne!

och här blir det egokort, nytaget.

puss

30093-229


så sjukt mkt

saknar dig så sjukt mkt. vill ha dig här & hångla. bara med dig. du är min värld. kom hit.

life is wonderful

It takes no time to fall in love
But it takes you years to know what love is

It takes some fears to make you trust
It takes those tears to make it rust
It takes the dust to have it polished

Jason Mraz: Life is wonderful

my good

utrycket oh my good skulle passa in nu. mina ögon svider, jag är så sjukligt trött så jag vet inte var jag ska bli av. har jobbat så sjukt mkt, sov 4 timmar inatt, och 11 timmars jobb igår och ett antal timmar idag (i ett iskallt stall) gör att tröttheten har sina skäl. har sovit 2 timmar nu och fler ska de bli. men nu är de slappekväll och imorn är de jobb som gäller (igen). men det ska bli riktigt skönt med pengar!!!

väntar på att min bror ska komma hit & hälsa på. för han har inte sett min lägenhet!

ha en riktigt trevlig lördagskväll!

pusshej!

peter jöback

jag är kanske jättelöjlig men jag älskar peter jöback! han är grym, på alla sätt!

30093-228
han är inte bara otroligt vacker, han är riktigt bra på musik. och jag lyssnar på hans julskiva om & om igen. för det är så mysigt med julstämning!
 



























30093-227

























ikväll blir det fest, ska bli riktigt kul!
yea right!

jobb

helt plötsligt ska jag jobba massor. kanon för plånboken, jag är dock trött så jag får passa på att sova mkt så länge jag kan. som tex. nu. natti!

fysik

jag är så trött på fysiken nu, skulle bara vilja hoppa av och skita i alltihop. men ändå ska jag inte ge mig så lätt. men detta arbetet har jag verkligen varit oengagerad i. blä för fysik. även om det kanske är viktigt att kunna. efter idag tar jag någon dag off skolan, sen kanske det är kul att satsa igen. känner att jag behöver en paus.

-hej

undrar

ibland undrar jag vem de är som besöker min blogg. för den är ju ganska meningslös och jag fattar inte riktigt vad folk gör här. men men. kan inte alla som är här inne nu i dagarna skriva en kommentar med namn, hade varit skoj. please.

och jag somnar nog nu, är helt väck. ingenting går in i mitt huvud. får går upp tidigt imorn ist.
natti

nu gör du mig glad

-just nu är jag glad. för den jag verkligen vill ha vill ha mig. och det är lyckat. nog det mest lyckade.

nu ska jag sova en stund sen plugga fysik hela kvällen samtidigt som jag ska tvätta.

hittade strumpbyxor på h&m som jag letat efter länge. *glad*

ja, men allt är ju faktiskt väldigt bra nu!

puss

öl

haha, ska bli kul att dricka öl och äta pencillin samtidigt. fast jag har gjort det innan. lär ju inte dö. kanske bara blir lite knäppare än vanligt men äh...

ha en bra kväll, jag ska ha en skitbra kväll!
puss

awh

ibland blir man bara galen. denna helgen tog en vändning ingen kunnat gissa på. och det är nog positivt. yea right!

har jobbat fyra dagar på Bosjöklosters julmarknad. har nog aldrig pratat med så mkt folk på länge. helt underbart! blev chef för cafeet när jag kom och ansvarade för de alla dagar, det blev mkt julmusik och många lussekatter!!!

nu börjar dock allvaret igen, måste gå igenom ett jättearbete till imorn eftersom vi har redovisning då. blä. och sen är det fysik. men jag är glad, så det går nog.

ha de mys, de ska jag!

puss