dag 1 i varmen.

Ok, var ska jag borja. Det ar tusen nya intryck, dofter och kanslor men overlag kanns allt annorlunda och bra. Vi borjar kanna att det kanns mer ok nu efter en natt. det var en latt chock igar nar vi kom fram. Men det tror jag alla gar igenom. Hoppas jag!

Flyget ner gick super, vi fick resa forsta klass till london da vi fran borjan satt allra langst bak, men nagon blev dalig och behovde ligga ner, sa vi belv flyttade till forsta parkett. for att vi var sa snalla och sammarbetsvilliga fick vi champagne! har aldrig kant att en flygresa var sa enkel och bekvam. =)
Resten av resan, fran london till lusaka, tittade vi pa film, at kyckling och snackade med skottarna bredvid!
Framme pa lusaka flygplats hamtade Mr Tuesday oss. Han var valkladd och det var valdigt trevligt att antligen fa traffa honom! Vi hamtade en kille fran kenya och en man fran tanzania pa vagen som ocksa skulle med. De var underbara manniskor och vi fick tusen historier berattade medan vi vantade pa att Mr T skulle utratta sina arenden i huvudstaden. Resan ut pa landet var spannande. Afrika ser precis ut som pa alla galor och bilder man ser, det ar rod sand, torrt och hyddor med stratak. Vi letade lejon men det fanns bara i nationalparkerna, attans!
Val framme i Mpongwe var nar chocken slog oss. Men vi ska vara tacksamma som far chansen att vara har och lara oss nagon for framtiden, och respekten for manniskor som lever har (voluntarer) kommer bli enorm, det ar den redan.
Vi har atit pasta och tonfisk till lunch, ikvall ska vi till Mr T pa middag i deras hus. Bilder blir svart att visa just nu da internet ar segare an segast. Men jag kan iaf skriva och det ar bra det!

Ta hand om er!
Vi hors snart, Kramas!!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Hej Linda! Ska bli roligt att följa din blogg. Lycka till med arbetet!

2010-09-14 @ 20:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback