en lätt döende linda

ok. idag har jag fått i mig någon form av föda, bestående av blåbärssoppa, cola och 2 vita mackor. kan fortfarande inte gå rakt och mår, rent ut sagt, skit.

vaknade måndag morgon och var helt väck. mamma hämtade mig och sen var jag död. till ungefär idag, mitt på dan. har fortfarande sjukt ont men de är iallafall på bättringsväg!

nu ska jag sova och imorn ser jag fram emot en dusch och att kunna plugga!!

puss hej!

sakna

så dumt, att sakna dig. men jag gör de. hela tiden.

hittade bilden nedan, det är jag & dennis på maskerad i Barcelona! den gör mig glad! vi är heta!

30093-240

ciao!

helgen

yea right. helgen är snart över. ett och annat har hänt och jag mår riktigt bra.

i fredags var det bara mys, vi åt mat, jag & caroline, och såg tv.

igår var det shopping på stan, sen middag med vänner! vi drack vin & var riktiga tjejer. gick sen till kb, som spelade dansmusik, ingen pop.. uäh... men de kändes som att vara på ibiza och de gick.. vi dansade, pratade med massa folk och hade allmänt trevligt!

livet är toppen!

nu ska här räknas matte, och skrivas cv.

puss

halka rundor!

idag halkade jag rundor med mårten hem från skolan. heldag, varit i skolan 9 till 5. borde verkligen gå och träna nu, men är extremt lat. men jag kanske går ändå. *ler*

önskar över allt annat just nu att jag var svinigt rik. för så här fattig som jag är nu finns ju inte.. hatar de. vill åka till oslo, vill handla kläder.. vill allt.

och mest av allt saknar jag dig. bajs.

hej

snö.

efter en dag på hallandsåsen hamnade vi i köer mellan lund och malmö. ordentligt kaos. men en väldigt trevlig dag.

nu har jag mys med mig själv. sitter med massor av tända ljus och ser ut på snön som täcker mina enar på min lilla balkong. livet är ju trots allt helt okej!

puss

utbildning

att gå på magkänsla är det värsta jag vet. att följa hjärtat likaså. för de går ändå alltid åt helvete.

varför är livet inte bara lätt och fint? som ett fint vitt moln...

funderar på att byta utbildning. men jag vet inte..

ciao

röda naglar

jag har krängt choklad. nu är det slut med det. nu är det ta tag i allt som gäller.

vill bort härifrån. vill jobba och resa bort. så himla mkt. långt bort.

och mina naglar är fina, röda som blod.

dax att sova.

ciao bella!

tomt

känner mig tom inuti. ensam.

hemskt.

hej.

över

allt är över nu.och jag börjar om på nytt.

en lång dag imorn som jag ser fram emot. så gonatt.

puss

skynda

jag ska iväg till helsingborg nu och hälsa på Marina! ska bli jättetrevligt!

duscha och packa. och glömma att jag mår skit.

ha en bra helg!

fredag

jag håller på att somna.

idag var det möte med kåren och CAD ritningar som skulle fixas.

nu är det helg.

och jag är kär & lycklig.

ikväll ska vi spela bowling.

imorn bär det av till Helsingborg.

nice.

orka

det finns ett fåtal människor i denna värld som man kan lita på. och de är inte många.

hade en riktigt mysig kväll igår med Caroline och Tobias! Vi åt massa gott som jag lagat och snackade sen till halv 11 då de gick hem. tack för att ni finns!

nu ska jag fixa matlab uppgiften till imorn.

hej

hjärta

det är med lite vemod i kroppen som jag skriver ett inlägg denna dag. för det finns många minnen kopplade till denna dag.

när vi var små bakade mamma alltid en tårta och la gelehjärtan på den. det var gott och gulligt. min mamma är så sjukt omtänkssam. och idag vet jag att hon ska sitta själv. för pappa fick ett akutuppdrag till norrköping. och mamma som alltid brytt sig så mkt, vem ska hon nu bry sig om. ok, sig själv och våra djur. men jag vet att hon vill ha en bra kväll, gå på restaurang med den hon faktiskt älskar. som är min pappa.

sen minns jag alla hjärtan man gjorde när man var liten. och speciellt alla jag gjorde till patrik, för han var den enda. och ett jag gjorde, gjorde jag i syslöjden. jättefint och det stod: I love you patrik på det. men jag vågade aldrig ge det till honom. jag har det fortfarande i min hemliga kista. nrä jag blev äldre sådär 12 var jag helt säker på att det ändå skulle bli vi, för våra planer på att gifta oss var ju bestämda sen länge. och då tänkte jag att när vi varit gifta ett tag ska jag ge honom det hjärtat och berätta historien. hm, vi kommer nog inte gifta oss men det är ju ett gulligt minne det med.

sen minns jag min allra första riktiga kärlek. mats. och han är nog nästan den enda som faktiskt gav mig en ros på alla hjärtans dag. och den var jättefin och var glittrig. jag torkade den och sparade den. tror dock inte den finsn längre men gud så kär jag var.

mitt sista minne för dagen får bli till den enda jag älskade. andi. jag var i schweiz förra året denna dagen. vi bodde i deras fantastiskt vackra hus och åkte massa skidor. andi hade bokat bord på en restaurang. och vi skulle åka kälke någon timme innan i en av Schweiz längsta kälkbackar. det var helt sjukt roligt, vi trillade nog av minst hundra gånger och det gick läskigt fort. i termobyxor gick vi sen till den lilla byn där vi bokat bord. det var helt underbart, litet mysigt och olika våningar. vi beställde in ett jättegott rött vin och åt god mat. detta var ett lyckligt ögonblick i vårt ganska jobbiga förhållande. eller som vanligt var det väl jag som var jobbig men det hör inte till här.

idag vaknade jag med en människa jag tycker mer och mer om för varje dag som går. jag fick en kyss på pannan och du är det finaste som finns. verkligen.

denna dagen ska jag bara göra trevliga saker, eller nu ska jag räkna lite matte. så jag får gott samvete. sen ska jag och caroline gå och träna. får se hur mkt jag orkar, kroppen är inte helt pigg än. sen är det middag med henne som gäller. vi ska laga nåt riktigt gott!!

så hoppas jag att denna dagen blir minnesvärd. även om jag just nu känner mig lite ledsen till mods. det känns alltid så vemodigt att sitta ensam när massa minnen trillar fram. skulle gått till skolan. men nu har vi ju ändå slutat så det är ändå för sent.

ha en fantastisk alla hjärtans dag!

puss


äh

idag är det bättre. eller ont gör det ju alltid någonstanns men om man bortser ifrån det. så är det nog faktiskt ganska bra..

åker till Oslo, ska beställa resa snart, behöver ha något att se fram emot. plus att jag behöver träffa Lisa och Silje!

ciao babes!

ont

känner mig ensam. har så sjukt ont i magen, jag tror andra har svårt att förstå en. och jag är så trött på att ständigt säga; nej, jag har ont i magen. för det gör ont hela tiden och jag hatar att klaga. jag mår illa och jag vet inte vad som händer med mig. tycker inte jag förtjänar att ha såhär ont hela tiden.

kunde inte gå upp på matten imorse, hade ont överallt. öronen, halsen och magen. var dock tvungen att vara där vid 10. så mellan 10 och 17 var jag duktig. sen cyklade jag hem och lagade nyttig mat. intalar mig själv att jag ska må bättre då. äh. känner mest för att gräva ner mig. djupt.

känner mig mest ful och misslyckad just nu.

och det finns vissa människor i mitt tvingade sällskap som gör mig helt förstörd.

jag skulle vilja skapa en önskevärld med bara godhet. i den skulle följande människor bo i första hand.
caroline, klas, martin, tomas, mamma, pappa, djur, marina, en läkare som är snäll, lisa, matilda, johanna, caroline, johanna och emma. typ. några till är okej.

världen är bara så självisk och ingen bryr sig. och jag hatar att just jag är så sentimental och djup.

ska se tv hela kvällen. och käka digestive med mörk choklad.

puss

i skolan.

mitt försök att vara duktig går sådär. eller jag får ju något gjort, så de är ju bra. tror jag. snart kommer maha och jill och gör mig lite gladare, hoppas jag =).

vill vara glad, än är jag de!

vill träffa dig!

är trött på matten, och jag har knappt börjat. patetiskt. varför måste man kunna gausselemination. varför? och hur många kan de? typ ingen. bara jag och lite andra folk som älskar matte.

äh, lyssnar på schlager. livet kan ju inte vara bättre *ler*.

puss o ciao!

friska viljor

för det första ska jag verkligen börja vara nöjd med det jag har. inte alltid vilja bort. drömmar är bra, men jag får liksom panik. vill överallt på en gång. så skärpning, jag trivs och mår som en prinsessa, var nöjd.
sen ska jag köra ett anna skipper pass nu, utan henne. 8 veckor utan socker, och endast bra mat. och plus en massa träning. nu är det satsning som gäller. och jag är taggad till tusen.

rätt lycklig med, igår på 2nd hand hittade jag 3 väskor, den ena är vacker, de andra är coola! för 90 kr. yea!

nu kommer de andra, pappa har köpt semlor, de ska bli mitt sista sockerintag på ett bra tag!

ha de toppen!

ps. friska viljor är ett band alla borde upptäcka. sjukt bra!


norge

är på väg att söka ett jobb i Norge med start i Juni. awh. min längtan iväg och efter jobb är för stor. ska nog iaf söka och sen se!

har rest jorden runt idag med hjälp av kartboken, det är faktiskt otroligt skoj! libanon, alaska och costa rica lockar rätt rejält.

nu är det dags att läsa färdigt carolinas egogirl.

pusshej!

mamma

är hemma hos mamma nu. vi har ätit vegetarisk mat och pratat kvinnogrejer! imorn är det ensam dag i vårt hus i skogen, men då blir det förhoppningsvis mkt gjort. och på kvällen kommer pappa hem. massa dagar hemma, så skönt. och lugnt. ska bli frisk och hinna sakna storstaden lite. men det gör jag ju typ redan. eller saknar mest personer. som tur är.

-känn dig saknad. du är bäst!

puss

14000 kr

om jag skulle beställa dessa två varor just nu skulle jag vara typ 14000 kr fattigare. eller rikare, vem vet.

30093-23630093-237

från
net-a-porter.
lovely!

sjuk & så

börjar långsamt få panik. sitter här i min lägenhet eftersom jag är sjuk, men det är så tråkigt. blä.
men imorn är det upp & till skolan som gäller, längtar nästan. haha. jag hatar att inte ha saker att göra. fast det har jag ju här hemma ändå. igår gjorde jag egna köttbullar, pluggade en massa fysik, skrev ett arbete med mera. idag ska jag sakta börja med matten igen. känns bara så hopplöst. matten och jag vill inte riktigt samma sak. och det är urtrisst.
ikväll ska jag än en gång till läkaren med min mage, börjar ju bli en vana nu men åh, skulle vilja att en viss person följde med. dels för att jag inte vill gå själv, dels för jag saknar honom.

längtar hem till landet, till skogen, till myset, till våra djur, till min familj, till allt som finns där men inte här. känner mig lätt deprimerad. men får väl rycka upp mig och hitta på nåt nu ist.

här kommer 2 bilder från helgen!
30093-235
Helena och Caroline!
30093-234
Jag & Caroline!

pusshej!

tröttsamt

är så trött på mitt liv, det mesta är bara tråkigt och jag är så sjukt omotiverad. det händer ju aldrig något kul, sitter mest ensam (känns det som). och när jag redan är så här uttråkad blir allt så segt, orkar inte ens gå till skolan. okej, jag är sjuk. men ändå.. halsen gör ont, öronen gör ont och magen gör riktigt ont.  haha, kul =)
vill åka hem till mamma och pappa. nuuuu. men jag måste bli klar med allt som måste lämnas in denna veckan. bara måstena, allt annat skiter jag i. så jag åker nog hem imorn el på onsdag. beroende på hur jag mår...

behöver en kram, eller nåt. nu.

ciao!

bra!

nu har jag brått, ska iväg om en timme, måste duscha, klä mig, välja kläder till ikväll, packa & äta..

tror det blir en riktigt bra dag! och att jag vaknade bredvid min favorit gjorde ju inte saken sämre.

DET ÄR VÅR; TYP.

puss & ha en toppenlördag!!

skit&mög

allt känns lite snett&vingt just nu. jag vill inte...

jag vill bara vara glad och ha massa trevliga människor runt omkring mig. men ingenting verkar funka.. sitter mest ensam, eller känner mig ensam. hatar det...

idag var iof en väldigt trevlig dag med min Caroline, hon är fab! vi har fikat, ätit, pratar, städat gaderober och möblerat om.

trots en trevlig dag känns dock allt mest bajs nu..

imorn ska jag:
-städa mina gaderober och min lägenhet. slänga massa skit och sånt.
-läsa i min nya bok om hållfasthet och börja med au1.
-sammanfatta min statistikupg.
-ringa dan om jobb i sommar.
-skriva färdigt mitt cv för att äntligen få den sammanställd.
-ringa mamma.
-handla på systemet.
-shoppa en t-shirt för att må lite bättre.
-äta ordentligt vilket betyder att jag måste gå & handla.
-kolla upp min ekonomi
-planera upp veckorna jag har framför mig.
-gå på bio och ha trevligt.

ok, jag har en del att ta tag i. ovanligt...

ta hand om er, puss